lördag, september 24, 2011

Johansfors står över i dag

I eftermiddag spelas den näst sista omgången av Emmabodasexan. Eftersom det är ojämnt antal lag i serien så står alltid ett lag alltid över och i denna omgång är det Johansfors tur. Men det innebär inte att de inte blir fotboll för min del då jag ska se matchen Skruv- Norrhult. En match som har stor betydelse för oss Johansforsare. Norrhult ligger på tredje plats, en poäng efter JIF på andra plats. Då förstår ni att det vore mycket bra om Skruv vinner eftermiddagens möte. Även om Norrhult är favoriter i den matchen så är inte Skruv på något sätt slagna på förhand. Laget ligger på fjärde plats och har kapacitet att skaka om Norrhult, som är piskade att vinna, så de kommer bli en spännande match.

Även om Johansfors förmodligen blir klara för kval om man besegrar Lenhovda nästa vecka som en av bästa treorna så är det viktigt att komma tvåa så att man har möjlighet att spela sin kvalmatch på hemmaplan.

Konga som leder serien med två poäng och möter Lenhovda borta i eftermiddag och att hoppas att Lenhovda ska skrälla är väl för mycket att hoppas på, eller?? Utgången av Emmabodasexan är fortfarande en öppen historia även om mycket talar för Konga som seriesegrare. Men i fotbollens värld kan allt hända.

Inga kommentarer: