torsdag, oktober 06, 2011

Mats Arbring har kopplat greppet

Med tre omgångar kvar av Supertipset kan de vara så att Mats Arbring kopplat ett vinnargrepp om slutsegern. Med sina 10 inprickade poäng i denna omgång varav en mycket tung trepoängare i matchen Öster- Jönköping har han nu ledningen med fyra poäng i sammandraget över Jörgen Anehäll. Öster- Jönköping var den sista matchen i denna omgång och Mats ledde virtuellt med en poäng när han som ensam tippare fick poäng i matchen och det var i form av en tre poängare. Mats fick ytterligare en trepoängare i omgången och den kom i matchen Degerfors- Värnamo. Fyra enpoängare fick han dessutom i matcherna Sundsvall- Ängelholm, Ljungskile- Västerås, Brage- Brommapojkarna och Landskrona- Qviding. 117 poäng har nu Mats Arbring.

Jörgen Anehäll hade en stor ledning för några omgångar sedan men ligger nu alltså tvåa och fyra poäng efter. I denna omgång fick han ihop sex poäng och de kom via en trepoängare i matchen Landskrona- Qviding och tre enpoängare som kom i matcherna Assyriska- Åtvidaberg, Ljungskile- Västerås och Degerfors- Värnamo. Jörgen har nu 113 poäng i sammandraget.

För min egen del var denna omgång inget att glädja sig åt då jag bara skrapade ihop tre poäng. Hade ambition att passera 100 sträcket men fick nöja mig med 97 poäng sammanlagt. Tre enpoängare fick jag i matcherna Sundsvall- Ängelholm, Landskrona- Qviding och Degerfors- Värnamo.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare, tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring:               27,  2, 4, 10p
Jörgen Anehäll              27,  1, 3, 6p
Nicke Grozdanovski     27,  0, 3, 3p

Mats Arbring:                27, 17, 66, 117p
--------------------------------------------
Jörgen Anehäll:            27, 14, 71, 113p
Nicke Grozdanovski:: 27,    9, 70, 97p

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till slutsegern Mats

Nicke Grozdanovski sa...

Han har inte vunnit än Anonym.