söndag, oktober 09, 2011

Vinna eller försvinna är det som gäller mot Möre BK

Så var dagen kommen då Johansfors kvalöde ska avgöra när vi i eftermiddag möter Möre BK på bortaplan. En match i minst 90 minuter som avgör om vi får ett drömkval mot Vissefjärda nästa vecka. För motståndet svarar Möre BK som är en sammanslagning av KV 76 och Loverslund BK. Hemmamatcherna spelas dels på KV- Borg och som i eftermiddag på Loverslunden som ligger några mil söder om Kalmar.
















Möre spelade i DIV 6 Kalmar/Öland och kom på andra plats efter IFK Påryd, se tabellen av de fyra bästa lagen. Man kan notera att Möres två förluster har kommit på hemmaplan, kanske något som talar för Johansfors.












Johansfors har nästan ordinarie trupp med undantag av att Anton Gustavsson inte spelar. Man har tränat bra och är laddade inför dagens uppgift. Som vanligt gäller det att spela med noggranhet och högt passningstempo. Det blir ingen lätt uppgift och det är en speciell match där allt ju avgörs här och nu. Båda lagen lär spela försiktigt i början med den möjligheten att Möre med hemmaplan i ryggen kommer att inleda starkt. Det gäller för JIF att man är med från start och att man förlägger det mesta av spelet på Möres planhalva.

Utgången av matchen är oviss men det man vet är att det kommer bli en spännande match. Om ett avgörande efter ordinarie speltid inte skett bli det en förlängning på 2 x 15 minuter. Har matchen ändå inte avgjorts så blir det straffar för att få fram en segrare. Självklart tror jag det kommer att gå bra för oss i eftermiddag och att vi vinner med 3-1. Nu kör vi grabbar.

Inga kommentarer: