söndag, november 27, 2011

Bandy i dag

Nykomlingsmötet mellan Kalix- GAIS slutade med ett historisk seger för Makrillarna från Göteborg. Matchen slutade 2-4 efter att GAIS lett matchen med 0-4  ända fram till den 83 minuten då Kalix gjorde sitt första mål. Detta var GAIS första seger någonsin i Elitserien och laget var numret större än sina nykomlingskollegor. Johan Sundqvist gjorde Kalix båda mål meden fyra olika målskyttar noterades hos GAIS.

Mer om matchen:

Kalix hemsida
Gais hemsida
Matchfakta

I Västerås möttes Tillberga- Sirius och det var bortalaget som drog det längsta strået och vann med hela 4-10 efter 2-5 i paus. Redan efter en halvtimmes spel stod det 1-4 så Tillberga var inte ens i närheten av att ta poäng ikväll. Mattias Wiberg gjorde tre av Tillbergas fyra mål och även i bortalaget Sirius hittar vi en tremålsskytt, Viktor Broberg men än värre var Christian Mickelsson som gjorde hela fyra mål.