fredag, december 09, 2011

Bandy i dag

Jonas Nilsson var Västerås SK stora segerorganisatör med sina tre mål när laget hemma slog Vetlanda med 5-2. VSK var steget före under större delen av matchen och Anders Bruuns 4-1 mål i efter 50 minuters spel avgjorde matchen även om VBK reducerade till 4-2 i den 68 minuten.

Vetlanda hemsida
Matchfakta

Sandviken var numret större när man gästade nykomlingarna Kalix i kväll. 3-9 slutade matchen efter 2-4 i paus. Efter en halvtimmes spel var Kalix väl med i matchen då det stod 2-2. Men sen drog SAIK ifrån och efter 60 minuter stod det 2-6. Johan Löfstedt gjorde 4 mål och Mikko Aarni gjorde 3 mål för Sandviken.

Kalix hemsida
Sandvikens hemsida
Matchfakta

Hälsingederbyt mellan Edsbyn och Broberg var en jämn och spännande match. Tillslut stod Edsbyn som segrare med 6-4 efter 2-1 i paus. Matchen avgjordes sista tio då det blev målkalas med fem mål. Först ökade Pär Törnberg på Edsbyns ledning till 4-2 efter 82 minuter spel och efter det följdes lagen åt med vartannat mål genom att Broberg reducerade två gånger och Edsbyn ökade på lika många gånger. Det hela avgjordes i den 88 minuten med ett av Jonas Edlings tre mål när han gjorde 6-4. Daniel Liw gjorde två mål för Edsbyn.

Edsbyns hemsida
Brobergs hemsida
Matchfakta

Inga kommentarer: