fredag, januari 13, 2012

Bandy i dag

Vänersborg grundade sin seger i kväll mot Kungälv genom en bra genomförd första halvlek som man vann med 3-0. När man dessutom tidigt i andra halvlek gör 4-0 så hjälper det inte att Kungälv nästan omgående reducerar till 4-1. Matchen slutade till slut 5-2 till Vänersborg. Samtliga sju mål gjordes av sju olika spelare.

Vänersborgs hemsida
Kungälvs hemsida
Matchfakta

Kalix stretade emot bra i matchinledningen borta mot Edsbyn och ledde matchen efter 19 minuter med 1-2. Men sen var det slut på det roliga för Kalix för Edsbyn vände matchen på ett imponerande sätt för efter 30 minuter stod det plötsligt 5-2 till hemmalaget, ett resultat som höll sig halvleken ut. I andra halvlek fortsatte Edsbyn trumma på och vann till slut med hela 10-4. Två tremålskyttar hittar vi i Edsbyn, Mattias Hammarström och Jonas Edling och i Kalix gjorde Jimmy Berglund två mål.