onsdag, april 25, 2012

De lokala lagens närmaste matcher

Närmast för de lokala fotbollslagen är att Lindås/ Långasjö ska försöka fortsätta sitt vinnarspår i kväll när laget åker till Pukeberg för match i DIV 4 sydöstra. Pukeberg förlorade sin premiär borta mot Nickebo med 2-1. Det kommer säkert att bli en jämn och tuff match av derbykaraktär som kan sluta hur som helst.

Emmabodas IS herrlag, i DIV 4 elit östra, hade en mardrömspremiär med en 0-6 förlust borta mot Fårbo och är säkert revanchsugna när man har hemmapremiär i morgon mot Alstermo IF. Det blir nog ingen lätt match för EIS då Alstermo vann sin premiär hemma mot Hovmantorp med 3-1.

Emmabodas damlag hade också en mardrömsstart på DIV 2 serien då man hemma förlorade mot Madesjö med 0-6. Nu ställs man i sin bortapremiär mot östgötska Kisa BK. Den blir ingen lätt match det heller men förhoppningsvis är EIS laddade till tänderna inför matchen. Matchen spelas på lördag mot ett Kisa som spelade 3-3 borta mot Hovshaga i sin premiär.

På fredag möter Vissefjärda i sin hemmapremiär IFK Grimslöv. Vissefjärda förlorade sin premiärmatch borta mot Virestad medan Grimslöv vann sin match med 3-2 hemma mot Liatorp. Men nog finns det stora möjligheter för VGIF att ta sina första poäng på fredag.

På Söndag den 29 april kl 17.00 spelar Bodabruks damlag sin premiär i DIV 4 sydöstra då man tar emot Team Södermöre. Ska bli intressant att se hur Bodatjejernas säsong kommer att se ut.

På fredag är det också äntligen dags för Johansfors IF att premiärspela i DIV 6 Emmaboda då man hemma på IP kl. 19.00 tar emot Älghult IF. Ska detta bli säsongen då vi äntligen blir ett DIV 5 lag igen? Möjligheterna finns och vi är en av favoriterna tillsammans med Kosta och Örsjö. Det kommer bli en spännande säsong och för att de ska gå bra måste lag som Älghult besegras. Men premiärer är alltid premiärer så det gäller att vara fokuserade på uppgiften om det ska bli de väntade tre poängen.

Inga kommentarer: