lördag, juni 23, 2012

Det står och väger i Supertipset

Det är fortsatt jämnt i Supertipset, det visade omgång 13 eftertryckligt då vi tre som ligger i toppen alla fick sex poäng via var sin trea och dessutom tre enpoängare. Därmed är det också oförandrat läge i sammandraget då det skiljer två poäng mellan ettan och trean.

Mattias Karlsson fortsätter att leda i sammandraget och hans sex poäng fick han via en trea i matchen Umeå- Värnamo och övriga tre poäng kom i matcherna Öster- Falkenberg, Brommapojkarna- Varberg och Halmstad- Assyriska. 72 poäng i sammandraget har Mattias.

Mats Arbrings poängskörd kom via en trepoängare i matchen Brage- Ängelholm och tre enpoängare i matcherna Öster- Falkenberg, Brommapojkarna- Ängelholm och Halmstad- Assyriska. Mats har nu 71 poäng sammanlagt och ligger på en andra plats.

Jag själv ligger på tredje plats i sammadraget med 70 poäng. Även jag fick sex poäng och de poängen plockades via en trepoängare som kom i matchen Umeå- Värnamo. Övriga tre poäng kom i matcherna Ljungskile- Degerfors, Öster- Falkenberg och Brommapojkarna- Ängelholm.

Jörgen Anehäll fick fyra poäng i denna omgång och de kom i matcherna Öster- Falkenberg, Jönköping- Landskrona, Trelleborg- Hammarby och Halmstad- Assyriska. Jörgen är hela 20 poäng efter ledande Mattias och även om det ingalunda är avgjort så är det svåra poäng att ta in när Supertipset rullar vidare. Men Jörgen ger aldrig upp, så räkna inte bort honom än

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mattias Karlsson 13, 1, 3, 6p
Mats Arbring 13, 1, 3, 6p
Nicke Grozdanovski 13, 1, 3, 6p
Jörgen Anehäll 13, 0, 4, 4p

Mattias Karlsson 13, 13, 33, 72p
-----------------------------------------
Mats Arbring 13, 13, 32, 71p
Nicke Grozdanovski 13, 8, 46, 70p
Jörgen Anehäll 13, 5, 37, 52p

Inga kommentarer: