måndag, juni 25, 2012

Lindås/ Långasjö lämnade jumboplatsen

Lindås/ Långasjö tog en viktig seger när man i onsdags hemma i Långasjö IP vann över Torsås med matchen enda mål. Victor Carlson blev målskytten i den 43 minuten. Det blev en skön seger då L/L saknade en hel del spelare och de som var tillgängliga gjorde en riktigt kämpa insats. Segern innebar att L/L lämnade jumboplatsen och finns nu på fast mark på en nionde plats med 12 poäng.

Emmabodas herrar mötte Smedby i Elitfyrans östra serie i en riktigt tät och spännande bottenmöte. Det blev delad pott efter två sena mål, först 1:0 till Smedby i den 70 minuten sen 1:1 fem minuter senare då Jonathan Augustsson
kvitterade. En viktigt pinne för Emmaboda som nu har fyra poäng efter 10 omgångar och har sex poäng upp till fast mark.

I den södra femman mötte Vissefjärda serieledarna Ryd på bortaplan och höll på att skrälla rejält då man i paus ledde med 0:2. Målskyttar 0:1 David Hansson 24 minuten och 0:2 David Flå i den 30 minuten. Ledningen stod sig ända fram till den 72 minuten då Ryd kvitterade till 2:2. Sen orkade tyvärr inte Vissefjärda stå emot sista 18 minuterna då Ryd ryckte fram till en 4:2 seger. Det innebär att Vissefjärda fortfarande är poänglösa efter åtta matcher men matchen mot Ryd var ett stort steg framåt.

Våra två damlag har inte spelat under den aktuella perioden, Emmaboda möter Madesjö borta i morgon och Bodabruk möter Team Södermöre borta på Onsdag.