fredag, juli 27, 2012

Jörgen Anehäll vann omgången

Nu har höstsäsongen i Superettan dragit igång och därmed även Supertipsets dito. Det blev inga omkastningar i den sammanlagda tabellen utan Mattias Karlsson behåller ledningen.

Men omgångens segrare blev den i sammandraget siste placerade Jörgen Anehäll som fick ihop sju poäng. Detta via två trepoängare som kom i matcherna Landskrona- Umeå och Falkenberg- Halmstad. Den sjunde poängen kom i matchen Ljungskile- Trelleborg. Men trots segern i omgången så ligger Jörgen fortfarande klart sist med sina 65 poäng.

Jag kom på andra plats i denna omgång med sex poäng som kom via en tre poängare som jag fiskade upp i matchen Ljungskile- Trelleborg. Resterande poäng kom via tre enpoängare nämligen Varberg- Ängelholm, Landskrona- Umeå och Brommapojkarna- Assyriska. Mina sex poäng ger 84 poäng i sammandraget och en andra plats, fem poäng bakom Mattias.

Ledaren Mattias fick i denna omgång i hop fem poäng och det räcker för att behålla ledningen i sammandraget. Tre poäng fick han i matchen Landskrona- Umeå och två enpoängare kom i matcherna Ljungskile- Trelleborg och Brommapojkarna- Assyriska. 89 poäng sammanlagt för Mattias.

Mats Arbring är inte i form just nu och fick bara i hop tre poäng i denna omgång. Han var den enda av oss som inte tog en trepoängare så hans poängskörd kom i matcherna Landskrona- Umeå, Ljungskile- Trelleborg och Brommapojkarna- Assyriska. Det betyder en tredjeplats i sammandraget med 79 poäng. Mats är alltså nu 10 poäng bakom Mattias.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Jörgen Anehäll 16 2, 1, 7p
Nicke Grozdanovski 16, 1, 3, 6p
Mattias Karlsson 16, 1, 2, 5p
Mats Arbring 16, 0, 3, 3p


Mattias Karlsson 16, 16, 41, 89p
----------------------------------------
Nicke Grozdanovski 16, 10, 54, 84p
Mats Arbring 16, 13, 40, 79p
Jörgen Anehäll 16, 7, 44, 64p

Inga kommentarer: