fredag, augusti 31, 2012

Många interessanta matcher i helgen

Halva höstsäsongen har spelats och Lindås/ Långasjö åker i kväll till Skyttis i Kalmar för att möta Kalmar Södra IF i den sydöstra fyran. L/L har två raka segrar och jagar den tredje mot femte placerade Kalmar Södra. L/L har sex segrar, tre oavgjorda och sju förluster. Målskillnad, 27:38 och 21 poäng. Kalmar har 26 poäng med åtta segrar, två oavgjorda och sex förluster. Målskillnad, 37:31. Senast Kalmar var i farten var mot Nickebo på bortaplan  där laget vann med hela 7:1 så de blir ingen lätt match för L/L. Matchen i våras slutade med Kalmarseger 0:3.

Vissefjärda möter i morgon IF Rejban på bortaplan. Det finns inga lätta matcher för sistplacerade Vissefjärda och denna match är inget undantag. Rejban ligger på fjärde plats med 28 poäng efter sexton matcher. Åtta segrar, tre oavgjorda och fem förluster. Målskillnad 46:30. Rejbans senaste match var mot Konga på bortaplan där man faktiskt förlorade med 2:3. Men allt annat än Vissefjärda förlust vore en stor skräll. Matchen i våras slutade med Vissefjärdaförlust med 0:3.

Emmabodas herrlag har inte gjort mål på de tre senaste matcherna och har en målskillnad på 0:14. Med detta i ryggen åker man till Hovmantorp i morgon för att bryta denna negativa trend. Hovmantorp ligger på tionde plats med 17 poäng. Fem segrar, två oavgjorda och nio förluster. Målskillnad, 21:29. Hovmantorp senaste match var mot Älmeboda/Linneryd borta och den matchen slutade 1-1. Det blir en svår match för Emmaboda men EIS enda seger kom i våras mot just Hovmantorp när man slog laget med 2:1.

Emmabodas damlag möter Borens IK på hemmaplan på söndag. EIS ligger sist med två poäng medan Borens ligger nia med tolv poäng. EIS har spelat bättre på senare tid och den första segern är kanske inte långt borta. Man har alla möjligheter vinna över Boren så det kommer bli en intressant match, EIS situation är , tack vare tabellläget, den att man får ta en match i taget och försöka göra det bästa av den. Boren har på 15 matcher, fyra segrar och 11 förluster. Målskillnad, 25:42. Senaste matchen som Boren spelat var mot Madesjö hemma och där blev det en förlust med hela 2:8. Matchen i våras mellan lagen slutade med Emmabodaförlust 1:4. Chans till revansch på söndag.

Bodabruks damer åker likt L/L till Skyttis för att möta Kalmar Södra IF B. Den matchen spelas på söndag. Boda fick vara lediga i förra omgången sen motståndarna Mörbylånga lämnt Walk over. Nu väntar en tuff match mot ett Kalmar Södra som ligger på en femte plats med 21 poäng. Man har sex segrar, tre oavgjorda och fyra förluster. Målskillnad, 35:24. Boda har 13 poäng och lär få ytterligare tre poäng efter Walk over matchen. Fyra segrar, 1 oavgjord och sju förluster. Målskillnad, 23:31. Södras senaste match var mot Färjestaden borta där man faktiskt förlorade med 0:2. Matchen i våras slutade med Bodaförlust, 0:2.

Inga kommentarer: