måndag, augusti 20, 2012

Mattias Karlsson behåller ledningen i Supertipset

Supertipsets 19 omgång vanns av den sist liggande i Sammandraget Jörgen Anehäll med sex poäng.Två treor blev inprickade av oss fyra tippare sammanlagt och Jörgen knep en av dem. Den tog han i matchen Brage- Trelleborg. Övriga poäng knep han via tre enpoängare i matcherna Varberg- Ljungskile, Brommapojkarna- Öster och Landskrona- Falkenberg. Trots segern i omgången ligger Jörgen fortsatt sist med 78 poäng, 20 poäng bakom ledaren.

Övriga tre vill nog glömma denna omgång som fort som möjligt.Mattias Karlsson och Mats Arbring fick tre poäng men på olika sätt. Mattias fick poäng via den andra trepoängaren som kneps i denna omgång. Den fick han i matchen Landskrona- Falkenberg. Dessa tre poäng ger honom fortsatt ledning i sammandraget med 98 poäng.

Mats Arbring är ny tvåa i sammandraget. Han fick tre poäng i denna omgång och har 93 poäng. Samma som mig men eftersom Mats har fler treor än jag så ligger han före. Tre enpoängare fick han och de kom i matcherna, Brommapojkarna- Öster, Landskrona- Falkenberg och Umeå- Jönköping.

För min del blev det bara två poäng i sammandraget och det är jag naturligtvis inte alls nöjd med. De ynkliga poängen kom i matcherna Varberg- Ljungskile och Landskrona- Falkenberg. 93 poäng har jag också nu men blev alltså nedpetad till tredje platsen.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Jörgen Anehäll          19, 1, 3, 6p
Mattias Karlsson      19, 1, 0, 3p
Mats Arbring            19, 0, 3, 3p
Nicke Grozdanovski 19, 0, 2, 2p


Mattias Karlsson       19. 17, 47 98p
Mats Arbring             19, 15, 48 93p
Nicke Grozdanovski 19, 11, 60, 93p
Jörgen Anehäll           19, 9, 51, 78p

Inga kommentarer: