fredag, oktober 05, 2012

Det blir en rysare ända in i kaklet

Supertipset utvecklar sig till att bli en riktig rackarrysare ända in i slutet. Med fyra omgångar kvar skiljer det bara 10 poäng mellan ledaren och den sist placerade. Jag vann omgången med sex poäng lika många som Jörgen Anehäll men eftersom jag har fler treor i sammandraget kom jag etta.

Jag fick tre poäng i matchen Falkenberg-Assyriska och tre enpoängare i matcherna Öster- Umeå, Hammarby- Värnamo och Trelleborg- Brommapojkarna. Sex poäng ger mig 126 poäng i sammandraget och en andra plats, en poäng efter ledaren.

Jörgen fick trepoäng i matchen Hammarby- Värnamo. De andra trepoängen kom i form av enpoängare och de kom i matcherna, Jönköping- Halmstad, Degerfors- Varberg och Öster- Umeå. Sex poäng ger Jörgen 117 poäng och fortfarande en sista plats men han närmar sig oss andra. Han är endast 10 poäng bakom ledaren.

Mattias som leder i sammandraget fick ihop fyra poäng i denna omgång. Detta via fyra enpoängare som kom i matcherna Degerfors- Varberg, Öster- Umeå, Hammarby- Värnamo och Trelleborg- Brommapojkarna. 127 poäng har Mattias i toppen.

Mats Arbring har det fortsatt tungt i supertipset. Det var länge sen han fick en lyckad omgång och tre poäng i denna omgång är inget han är nöjd med. Det innebär att han tappar i sammandraget och är nu nio poäng bakom Mattias med 118 poäng.  De tre enpoängarna kom i matcherna Öster- Umeå, Hammarby- Värnamo och Trelleborg- Brommapojkarna.


Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski 26, 1, 3, 6p
Jörgen Anehäll 26 1, 3, 6p
Mattias Karlsson 26, 0, 4, 4p
Mats Arbring 26, 0, 3, 3p

Mattias Karlsson, 26, 20, 67, 127p
-----------------------------------------
Nicke Grozdanovski, 26, 15, 81, 126p
Mats Arbring 26, 15, 73, 118p
Jörgen Anehäll 26, 13, 78, 117p

2 kommentarer:

jörgen sa...

Tror Mats känner flåset, sen tar jag sikte på Tisen o dig

// Jörgen

Nicke Grozdanovski sa...

vad du än gör så se till att hålla spänningen uppe.... Detta gäller i allra högsta grad Supertipset :)