torsdag, november 08, 2012

Mattias Karlsson mästare i Supertipset 2012

Det här har varit en tuff Supertips för oss alla fyra och den sista omgången var inget undantag. Trots uselt resultat i den sista omgången så kan vi kora en segrare i Supertipset 2012. Vi återkommer till det.

Omgångens vinnare blev Jörgen Anehäll som fick ihop fem poäng. Detta via en trepoängare som kom i matchen Jönköping- Falkenberg och två enpoängare som han plockade i matcherna Umeå-Assyriska och Ljungskile- Ängelholm. Jörgen slutade trots det sist på 129 poäng.

Mattias Karlsson låg en poäng efter mig inför den sista omgången. Men han lyckades få en poäng mer än mig och det räckte till att vinna Supertipset på 139 poäng, tack vare att han har mer treor i sammandraget. Fyra poäng i slutomgången blev det för mästaren. Detta via en trea i matchen Jönköping- Falkenberg och enpoäng i matchen Brage- Varberg.

Jag ledde inför sista omgången men lyckades tyvärr inte behålla den. Jag fick tre poäng och det räckte inte hela vägen trots att jag fick samma poäng som segraren nämligen 139 poäng. De sista poängen i Superettan kom i en av samma match dvs trepoängaren i matchen Ljungskile- Ängelholm.

Mats Arbring har haft en ännu tuffare höst än oss andra. Inte mycket har gått hans väg och den sista omgången var inget undantag. Han avslutade Supertipset med endast en inprickad pinne och den kom i matchen Umeå- Assyriska. Han avslutade på en tredje plats med 133 poäng.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och slutställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng. Slutligen vill jag tacka alla som varit med i Supertipset och ett stort grattis till  mästaren Mattias Karlsson.

Jörgen Anehäll 30, 1, 2, 5p
Mattias Karlsson 30, 1, 1, 4p
Nicke Grozdanovski 30, 1, 0, 3p
Mats Arbring 30, 0, 1, 1p


Mattias Karlsson 30, 22, 73, 139p
-----------------------------------------------
Nicke Grozdanovski 30, 17, 88, 139p
Mats Arbring 30, 18, 79, 133p
Jörgen Anehäll 30, 14, 87, 129p

Inga kommentarer: