tisdag, april 16, 2013

Gepan vann omgång 2.

Andreas "Gepan" Gustavsson hade en bra omgång när andra omgången av Superettan summerades. Han fick i hop åtta poäng via två treor och två enpoängare. Treorna kom i matcherna Jönköping- Varberg och Örebro- Sundsvall. Enpoängen kom i matcherna Falkenberg- Ljungskile och Assyriska- Örgryte. Åtta poäng ger "Gepan" 10 poäng i sammandraget och en tredje plats sammanlagt.

Jörgen Anehäll kom på delad andra plats med sex poäng. En trepoängare kom i matchen Landskrona- Ängelholm och tre enpoängare kom i matcherna Jönköping- Varberg, Falkenberg- Ljungskile och Örebro- Sundsvall. Sex poäng ger Jörgen sju poäng i sammandraget och en femteplats i totalen.

Michael Narkell blev nollad i första omgången men fick i hop sex poäng i denna. Så nu är han med i matchen igen. Han fick en trea i matchen mellan Falkenberg- Ljungskile och tre enpoängare kom i matcherna Landskrona- Ängelholm, GAIS- Degerfors och Jönköping- Varberg. Trots sex poäng ligger han sist i sammandraget efter två omgångar.

Jag själv fick ihop fem poäng och tendensen från i fjol hänger med i och med att jag plockar massa enpoängre. Hela fem stycken denna gång. De kom i matcherna Landskrona- Ängelholm, GAIS- Degerfors, Falkenberg- Ljungskile, Assyriska- Örgryte och Örebro- Sundsvall. Fem poäng ger elva poäng i sammandraget och en andra plats.

Daniel och Mats fick ihop fyra poäng vardera och tre matcher hade de gemensamt rätt tecken. GAIS- Degerfors, Falkenberg- Ljungskile och Assyriska- Örgryte. Daniel fick den sista poängen i matchen Örebro- Sundsvall och Mats fick poäng i matchen Jönköping- Varberg. Daniel har 12 poäng i sammandraget och ledning i totalen. Mats har åtta poäng och ligger fyra.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.





Inga kommentarer: