lördag, juni 29, 2013

Johansfors hade ingen chans mot serieledarna SUF Stars

Som väntat hade Johansfors inte en chans när man mötte de suveräna serieledarna i söderfemman SUF-stars på bortaplan. Det tog 33 minuter för SUF-Stars att avgöra matchen då stod det 5-0 på resultattavlan. Det blev tillslut 7-2 sedan Adam Wellrup putsat till siffrorna någon i slutet.

SUF-Stars har gått på som en ångvält genom serien hittills och bara tappat en poäng på elva matcher och har en utmärkt målskillnad på 45-9. Johansfors har ännu inte tagit poäng på bortaplan och kunde inte rubba hemmalaget heller. Första halvek slutade 6-0 till SUF så vad Johansfors kan ta med sig från matchen är att man vann andra halvlek med 2-1 och det är inte många lag som gjort det mot serieledarna.

Målskyttar för hemmalaget Habib Secka gjorde 1- och 2-0 i den 7:e och 13:e min. Sen kommer tre mål i tätt följd, först Danial Raheem 3-0 i den 29 minuten Sulaiman Ibrahim Mahad gör 4-0 i den 31:e minuten och Danial Raheem gör sitt andra mål när han gör 5-0 i den 33:e minuten. Ytterligare ett mål görs innan paus och det var genom Ryan Nyanja i den 40:e minuten.

Andra halvek slår hemmalaget av på den offensiva takten medan Johansfors fortsätter att spela sitt spel och lyckas göra två mål genom Adam Wellrup i matchens slutskede. Men först så utökar SUF stars till 7-0 genom Ousama Ziani i den 62:e minuten, det var hans 10:e mål hittills i serien. Starkt av Johansfors att ändå rycka upp sig och få in två mål. Visar ändå att man inte ger upp utan kämpar trots ett hopplöst läge. Första reduceringen kom i den 69:e minuten och hans andra mål i 88:e min. Det var Wellrups sjätte mål under serien hittills.

Johansfors är kvar under sträcket med sju poäng och kommer få en tuff höst om man ska klara av ett nytt kontrakt i femman. Avståndet upp till kval är två poäng och tre poäng upp till fast mark. Det finns ljuspunkter som man måste ta vara på om det ska bli en rolig höst för laget. För att förhindra SUF stars serieseger finns inget lag som kan hota. Man är för bra för femman och har hela åtta poäng ner till andraplacerade Liatorp och deras höst ser mycket ljus ut.