torsdag, juni 06, 2013

Kryss på Vidavallen mellan Vissefjärda och Flerohopp

Vissefjärda delade på poängen med Flerohopp när lagen möttes på Vidavallen efter att matchen slutat 2-2 efter hemmaledning 2-1.

Det var en bra division sex-match med högt temp och två lag som verkligen ville vinna. Flerohopp inledde målskyttet på en hörna i den 21:a minuten genom Simon Magnusson. Båda lagen skapade chanser bland annat hade bortalaget ett skott i ribban och ett friläge. Men det var Vissefjärda som gjorde nästa mål genom Jasmin Dzindic i den 26:e minuten där han går mellan två av Flerohoppsbackar och sätter bollen snyggt i mål. Strax innan pausvila slog den notoriske målskytten Jasmin Dzindic till igen och gjorde sitt sjunde mål för säsongen när han gav Vissefjärda ledningen med 2-1. Han förvaltade ett inlägg från Martin Nilsson på bästa sätt.

I andra halvlek skapar Vissefjärda flera chanser att öka på sin ledning men Flerohopp höll undan och satsade på kontringar. Mycket av bortalagets spel gick via Joakim Gunnarsson som var bäst i Flerohopp denna kväll. Klockan tickade mot nittio minuter och Vissefjärda såg allt mer ut att vinna matchen men i den 82:a minuter blir det ett misstag i Vissefjärda som tas hand om Jacob Gunnarsson som kvitterar till 2-2. Ett resultat som stod sig matchen ut och de var två förlorade poäng för bägge lagen som hade tjänat på seger eftersom serieledarna Ingelstad förlorade mot Kosta och man vid tre poäng hade fått någorlunda häng på toppen.

Nu har Vissefjärda sju poäng upp till Ingelstad som man för övrigt möter borta i nästa omgång. Flerohopp har några poäng ytterligare upp nämligen nio till Ingelstad och de möter i nästa match Orrefors på bortaplan i ett hett kommunderby
- Vi gör i det stora hela en bra match där vi spelade stabilt i 90 minuter, säger Vissefjärdas tränare Jan- Erik Ekmark. Dock är jag inte nöjd med bara oavgjort för vi skapade chanser för att vinna matchen, avslutade Ekmark.