lördag, juni 15, 2013

Tre mål av Niklas Lundmark när Vissefjärda vann en storseger mot Nöbbele

Det blev lite proppen ur när Vissefjärda mötte Nöbbele hemma i Emmabodasexan. När slutsignalen ljudit efter 90 minuter spel hade hemmalaget vunnit med hela 7-0 efter 2-0 i paus.

Det var ett fokuserat Vissefjärda som inte gav Nöbbele, som bara hade en avbytare med sig, en chans. Det kunde mycket väl ha slutat tvåsiffrigt Hemma
laget brände en hel del chanser men sju mål framåt blev det till slut. Men det dröjde till 23:e minuten innan första målet kom genom Niklas Lundmark som fick en gratispassning från en Nöbbeleback och gjorde inget misstag utan rullade bollen i mål. Tre minuter senare kom 2-0 genom Lucas Bergqvist. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Andra halvlek hade pågått i cirka en kvart när Niklas Lundmark gör sitt andra mål efter att ha fått en fin passning från Philip Conradsson. Lundmark gör inget misstag utan sätter lugnt in 3-0. Fyra minuter senare blev Samuel Häggbring stoppad av Nöbbeles målvakt i straffområdet. Målvakten Oskar Kanstedt blev utvisad och straff blev dömd. På den efterföljande straffen gör Lundmark sitt tredje mål och Vissefjärdas fjärde i matchen. Två minuter senare kom 5-0 genom Johannes Begnert som sätter bollen i mål från ganska långt håll. Sen skulle Samuel Häggbring avsluta målkalaset med två mål. 6-0 i den 75:e och 7-0 i den 77:e som också var matchen vackraste mål. Först dribblade Niklas Lundmark bort sin försvarare och hittade med en vacker passning Häggbring som kom fri med målvakten som han vackert rundade och rullade in den i det tomma målet. 7-0 blev slutresultatet till slut, proppen ur.

- Vi spelar sansat och lugnt hela matchen där vi skapar mängder av chanser, säger Vissefjärdas tränare Jan- Erik Ekmark. Alla spelare gör en bra insats och vi luftade hela truppen i dag. Positivt också att skadeläget ser ljusare ut och det bådar gott inför den mycket intressanta fortsättningen, avslutat Ekmark.