lördag, augusti 24, 2013

Med två man mindre vinner man inga matcher

Trots en fantastisk start med mål direkt efter avspark genom Niklas Karlsson lyckades inte Johansfors ta hem några poäng när man gästade Furuskans i Grimslöv för match mot IFK Grimslöv/Västra Torsås. Det blev 1-6 förlust mycket beroende av att Johansfors åkt till bortamatchen utan avbytare. När man sedan får en skada efter 10 minuter och en utvisning i den 19:e minuten så förstår ni att det var en alltför brant uppförsbacke för Johansfors att ta sig upp för.

Både 1-1 och 2-1 kom via inlägg som nickades in av Martin Elofsson i den 8:onde och i den 15:onde minuten. Sen kom utvisningen då Andreas Klevtun fällde än hemmaspelare i straffområdet med en utdömd straff som följd. Markus Frank satte bollen i mål. Efter 3-1 så sjönk matchtempot och de återstående nio Johansforsspelarna kämpade förtvivlat och gjorde det bra. 3-1 stod sig halvleken ut.

Inte mycket att orda om andra halvlek. Johansfors fortsatte att kämpa på bra men övermakten var för stor denna eftermiddag. Tre mål till andra halvlek föll, 4-1 genom Kristofer Mårdh i den 50:e minuten, 5-1 gjorde Axel Eriksson i den 77:e minuten och avslutningsvis gjorde Markus Frank sitt andra mål i den 87:e minuten. Trots förlusten ska dom som spelade ha en stor eloge för kampviljan under dom hopplösa 90 minuter som matchen spelades. Resten är bara att glömma.