söndag, september 01, 2013

Tung Emmabodaförlust mot Kalmar Södra

Emmaboda var nära behålla samtliga tre poäng i damtvåans östra serie när Kalmar Södra kom på besök. I en jämn match ledde hemmlaget med 3-2 med 10 minuter kvar att spela. Men Kalmar Södra och framallt  Lina Thor vände till seger 3-4. Lina Thor gjorde Södras tre sista mål. Malin Hising gjorde matchens första mål när hon gjorde 0-1 i den 5:e minuten. Men EIS vände genom Hanna Franzén två gånger, 1-1 i den 13 minuten och 2-1 i den 23:e minuten. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den 47:e minuten började Lina Thor show när hon inledde med att kvittera till 2-2. Matchen fortsatte vara jämn och lagen försökte skapa chanser men försvaren höll undan. EIS tog ledningen i den 69:e minuten genom Amanda Nyström och det målet höll på att räcka till tre poäng. Men Lina Thor kvitterade först till 3-3 i den 81:e minuten och sen kom även ett segermål i den 88:e minuten. Tung förlust för ett Emmaboda i poängnöd.