lördag, augusti 31, 2013

Vissefjärda vann mot Skruv

Vissefjärda vann hemmamatchen mot Skruv med 3-1 där samtliga mål kom i första halvlek. Hemmalaget fick en smakstart när Alireza Jafari gjorde 1-0 redan efter två minuter satte bollen distinkt i nättaket. Vissefjärda fortsatte spela offensivt och skapade en del möjligheter till fler mål men istället kvitterade Skruv i den 13:e minuten genom Rasmus Stensson. Men bortalagets glädje varade bara i två minuter för Max Wellander satte 2-1 efter en underbar frispelning av Alireza Jafari.

Vissefjärda var det spelförande laget resten av halvleken och skapade fortsatt fler chanser innan 3-1 målet kom genom Samuel Häggbring i den 37 minuten.

Andra halvlek blev egentligen bara en lång transportssträcka, men Vissefjärda fortsatte att skapa klara målchanser och som borde resulterat i flera mål men matchen slutade 3-1.