fredag, januari 17, 2014

Sponsra Åfors Folkets hus

Varit och träffat Barometern i dag för att berätta om Åfors Folkets hus två olika sponsorpaket som vi erbjuder företagare eller förening.

För 1000 kr får man sitt företagslogotyp exponerad tillsammans med en reklamfilm som vi ska göra tillsammans med Magnus Olsson och som vi ska visa innan varje filmföreställning. Reklamfilmen kommer också att visas på vår hemsida och på Youtube och tanken är att den ska vara klar till marsföreställningen.

Nummer två är att vi söker olika sponsorer till våra Folkets hus blad. 500 kr per publicering där företaget/föreningen exponeras på bladet som når dom flesta hushåll i Eriksmåla/ Åfors. Dessutom publiceras bladet på vår hemsida och facebook. Vi hoppas att vi kan erbjuda en bra möjlighet för näringslivet och föreningslivet att exponeras tillsammans med oss.

I båda sponsorpaketen är det ingen krav var du är stationerad med ditt företag eller förening, det enda kravet är att ditt företag och förening är byggd på demokratisk grund och alla likas värde. Är du som företagare/förenings intresserad att vara med så kontakta mig på mail: nickegrozdanovski@gmail.com

Inga kommentarer: