fredag, april 25, 2014

Vissefjärda vann stort i Degerhamn.

Vissefjärda är en av favoriterna till seriesegern i Kalmar/Ölandsexan och visade rätta mästartakter då man enkelt vann över Degerhamn borta med hela 7-1 efter 4-1 i paus. Redan efter 29 minuter ledde Vissefjärda med 3-0 sedan Niklas Lundmark gjort dom två första målen i den 11 och 21 minuten och Samuel Häggbrink gjort 3-0 i den 29:de minuten. Sen gör Max Welander 4-0 i den 36:de minuten innan Degerhamn reducerar strax innan paus genom Niklas Lindkvist på straff.

Men det hjälpte föga för ölänningarna som inte lyckades komma närmare utan istället ångar Vissefjärda på med ytterligare tre mål innan domaren blåser av matchen. Welander gör sitt andra mål i den 55:e minuten till 5-1. Linus Frisk gör 6-1 i den 63:de minuten innan Filip Valentinsson fastställde slutresultatet till 7-1.