onsdag, juni 18, 2014

Bortamatch mot Långemåla







Då är det dags för bortamatch mot Långemåla IF som ligger i Högsby kommun. Det är ett lag med stort självförtroende med tre raka segrar som åker till Långemåla med ambitionen att ta den fjärde raka segern.

Långemåla drog sig ur femman i fjol och gör en nystart i sexan där man hittills har tagit fyra poäng på åtta matcher. En seger, en oavgjord sex förluster och målskillnad 9-23. Långemålas seger kom i den sjunde omgången när Fliseryd besegrades med 3-1 på bortaplan. Den oavgjorda matchen kom mot Älghult i förra omgången då man spelade 1-1 på bortaplan. Med andra ord har man ännu inte tagit poäng på hemmaplan. Faktum är att man endast gjort ett mål på hemmaplan och släppt in sju.

Johansfors däremot har kommit igång ordentligt och har som tidigare nämnts tre raka segrar. 8-1 Älghult, 2-0 S:t Sigfrid, 3-2 Orrefors. Det gör att laget finns nu på femte plats. Bästa målskytt för Långemåla är Lars Filipsson som har gjort två mål för LIF. Sju spelare har gjort var sitt. För Johansfors har Henrik Ahlström gjort nio mål.

Johansfors är favoriter och det största orosmomentet är hur Johansforsspelarna kan hantera Kalmar FF matchen i måndags. Visserligen var inte många som spelar i kväll med i den matchen men hela klubben påverkades av evenemanget förhoppningsvis på ett positivt sätt.  
Jag tror på en seger för Johansfors med 2-0

Långemåla borta på 2000-talet:
070619: DIV 5 östra: 7-0

Inga kommentarer: