onsdag, juni 25, 2014

Serieledarna blev för svåra för Johansfors

Johansfors skakade om serieledarna Flygsfors/Gadderås när dom kom på besök till IP. Efter en mållös första halvlek som var jämn med bra spel från båda lagen så tog F/G ledningen i den 49 minuten genom den notoriske målskytten Arsim Hasani som därmed gjorde sitt 22:a mål för säsongen. Men Johansfors gav inte upp utan fortsatte spela bra och skapade några heta kvitteringschanser men oskärpa framför mål kombinerat med ett bra målvaktsspel höll tyvärr målen borta denna kväll. När sen F/G ökade på i den 83 minuten till 0-2 återigen genom Arsim Hasani (hans 23:de mål) var uppförsbacken alltför brant för Johansfors. Av bara farten gjorde F/G även 0-3 genom Anton Isgren i den 87:de minuten. Samtliga Johansforsspelare förtjänar ett gott betyg för kvällens insats.

För JIF gäller det att skaka av sig detta och ladda för söndagens match mot Bäckebo hemma. Ännu en tuff match denna gång mot serietvåan Bäckebo GoIF som ligger nio poäng före.