fredag, juli 04, 2014

Publiksuccé i Åfors

I går genomfördes Allsång i Åfors för fjärde gången under ledning av Diana Idensjö-Hagel. Med sig hade hon Odd Hagel, Tanja Ojaniemi och en fantastik barnkör bestående av elever från Lindås. Arrangörer var vi i Åfors Folkets hus, Algutsboda hembygdsförening och ABF.

Det blev en fantastisk kväll där Allsången höll på i nästan en timme och 45 minuter och där det bjöds på traditionella allsångsvisor men även från Odd Hagel egna fantastiska låtskatt och en del covers. Publiken trivdes och sjöng med och ett tag trodde jag att taket skulle lyfta i Åfors Folkets hus.

Efter Allsången så gick dom som hade förbokat indisk mat som Peter och Gudrun Schober hade gjort ner i samlingslokalen i källaren.  Fantastisk gott var det och alla blev mätta och glada.

Tack till alla medverkande för en häftig kväll


Filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann med Robert Gustavsson som vi visade den 10 januari drog 81 betalande och är officellt publikrekord. Eftersom det var fritt inträdde i går på allsången så är det svårt att uppskatta hur många som kom men det känns som det var fler i går. Synd att vi inte räknade mer exakt hur många som kom men närmare 90-talet är ingen överdrift. Men eftersom vi inte räknade så kan vi inte veta exakt och därför inte säga att det är rekord men att det var en publiksuccé är ingen tvekan.












Lindås Barnkör under ledning av Diana Idensjö- Hagel gjorde ett fantastisk bra framträdande under Allsång.











Odd Hagel, Diana Idensjö- Hagel som ledde Allsången och Tanja Ojaniemi



Vi fick hämta extra stolar så att alla som kom kunde sitta.

Inga kommentarer: