tisdag, februari 03, 2015

Teater i Åfors i morgon.

I morgon är det dags för teater igen i Åfors folkets hus. Det är Åforsteatern som tillsammans med Åfors folkets husförening och ABF arrangerar regionteaterns föreställning Var la jag mitt liv? 

Minnen från ett helt liv blandas till en härlig föreställning där Carina med sång och charm spelar huvudrollen i sitt eget liv!  

Carina står inför ett vägskäl i livet; hon ska snart fylla sextio år och både barn och man är utflugna. Därför har hon bestämt sig för att lämna huset som hon växt upp i och sedan levt i med sin familj som vuxen. Det enda hon tänker ta med sig är det som får plats i en koffert. Men att rensa på vinden bland alla saker visar sig svårare än vad hon trott. För var la hon sitt liv? Så många minnen dyker upp; skratt, galenskap och en och annan tår. En humoristisk och eftertänksam monolog om livet och vad som blev av det!

Katarina Mazetti har skrivit ett tjugotal böcker bl.a succé Grabben i graven bredvid. Hon är även flitigt anlitad som kåsör och skribent. Här debuterar hon som dramatiker i en specialskriven monolog för Regionteatern Blekinge Kronoberg.

Catherine Westling tillhör den fast ensemblen och Agneta A Forssell är scenograf och regissör på Regionteatern Blekinge Kronoberg. Tillsammans gjorde Catherine och Agneta för några år sedan den bejublade föreställningen Min man David av Gerda Antti. Den här gången är radarparet tillbaka med en rapp monolog av Mazetti.

Urpremiär 30/1 2015


Entré: 100 kr, välkomna

Inga kommentarer: